Anja Mejač

Anja Mejač

študentka računalništva

Med študijem matematike in računalništva me je računalništvo zares navdušilo.

Tekom ustvarjanja našega skupnega spletišča, sem ponovila in poglobila svoje znanje na tem področju. Menim, da bo spletna stran koristila vsem generacijam (tako mlajšim kot tudi starejšim). 

Zahvaljujem se profesorici za vso pomoč pri vodenju.

Maja Kosmač

Maja Kosmač

študentka računalništva

Preko ustvarjanja naše spletne strani DigiLOG sem pridobila veliko izkušenj, ki mi bodo pri svojem bodočem poklicu prišle zelo prav.

Veseli me, da smo ustvarili nekaj, kar bo zagotovo v pomoč mnogim učencem, poleg tega pa spletišče lahko uporabljajo tudi učitelji in starši.

Kaja Ferenc

Kaja Ferenc

študentka računalništva

Kot bodoča učiteljica računalništva se zavedam pomembnosti in uporabnosti znanj, ki so predstavljena na našem spletišču.

Zato sem z veseljem sodelovala pri ustvarjanju vsebin, saj verjamem, da bodo razlage in raznolike aktivnosti pomagale vsem generacijam pri utrjevanju veščin, ki so v današnjem času nepogrešljive.

Sabina Širca

Sabina Širca

študentka računalništva

Tekom izdelovanja spletišča sem se tudi sama naučila nekaj novega o predstavljeni temi in se potrudila, da je tema predstavljena na kratek in jedrnat način.

Verjamem, da bo vsak, ki bo malce pobrskal po spletni strani, tudi prejel nekaj novega znanja, ki ga bo utrdil z aktivnostmi.

Martin Ristič

Martin Ristič

študent računalništva

S pomočjo projekta sem se naučil veliko novega in mislim, da je snov, katere vsebina je na strani zelo aktualna, ter za bodoče generacije zelo koristna.

Adrijan Golja

Adrijan Golja

študent računalništva

Sem študent matematike in računalništva na Pedagoški fakulteti UL, ki večino časa v dnevu preživi za računalnikom.

Med delom na projektu sem se naučil veliko o uporabi WordPressa in Divi-ja ter se poskušal čim bolje naučiti predstaviti teme spletne strani mlajšim otrokom.

Alja Herga

Alja Herga

študentka računalništva

Z veseljem sem ustvarjala spletno stran, ki bo zares koristila učencem. Pridobila sem veliko novega znanja na tem področju in skušala na dober način informacije posredovati naslednjim generacijam v upanju, da se tudi oni navdušijo nad računalništvom.

Miha Medved

Miha Medved

študent računalništva

Projekt mi je zadal temeljna znanja, ki mi bodo pomagala pri poučevanju.

dr. Alenka Žerovnik

dr. Alenka Žerovnik

asistentka za področje "Računalništvo v izobraževanju"

Navdušuje in bogati me delo s študenti v razredu ali v virtualnem okolju. Zanimajo me področja digitalna pismenost, tehnologija, računalništvo in didaktika poučevanja. V svoje delo rada vključujem ustvarjalnost in projektno delo.

Menim, da bo stran, kjer se nahajte, v pomoč učencem in učiteljem pa tudi mnogim strašem oziroma drugim odraslim ljudem.

Ponosna sem na študente računalništva, s katerimi smo skupaj ustvarili gradivo na tej strani.

Dostopnost